Portfolio

Michael S. Currier Center @ Putney School

This Associated General Contractors of Vermont Best Builders Award winning project entailed a 24,210 square foot facility housing a 300-seat auditorium and stage, secure art gallery, dance studio, music library, labs, green room, music practice rooms, and office and storage space.

The Michael S. Currier Center has also been designed to take advantage of natural light and tree cover for energy efficiency and includes other features such as: partial sod roof for insulation and ecological runoff management and twice the energy efficiency of a similarly sized structure that complies with the 2001 Vermont Guidelines for Energy Efficient Commercial Construction.

Industry Type: K-12 Education

Contract Type: Construction Manager

Architect: Charles Rose Architects, Inc.

Owner: The Putney School

Photos: ©Jim Westphalen